Olej z nasion truskawek
Miejsce na rozmowy o zdrowiu, lekarzach, zabiegach i wszystkim, co z tym związane. Nie leczymy się nawzajem, ale pomagamy, jak najlepiej umiemy.
- marcelina-77
Olej z nasion truskawek
Post autor: marcelina-77 »
Chciałabym kupić dobrej jakości olej z truskawek, czy możecie mi polecić jakiś sprawdzone sklep, w którym kupię właśnie taki olej w stu procentach oryginalny? Czytałam ostatnio na jego temat i ma naprawdę sporo pozytywnych właściwości wpływających na stan skóry, dlatego właśnie zamierzam przygotować sobie krem do twarzy (a może i do rąk też) z jego dodatkiem.
Re: Olej z nasion truskawek
Post autor: kajaa »
Zauważyłem, że Eveline 6 Ceramides szybko nawilża i regeneruje skórę. Produkt jest bezzapachowy, co jest dla mnie dużym plusem. Podzielcie się swoimi przemyśleniami.
Re: Olej z nasion truskawek
Post autor: Zwiewna »
Dla osób poszukujących odpowiedniego podkładu, który zapewni trwałość i naturalne wykończenie, oferta dostępna pod adresem https://innsi.pl/Podklady-i-kremy-koloryzujace może okazać się interesująca. Warto zwrócić uwagę na szeroką gamę odcieni, która pozwala dopasować produkt do każdego typu cery. Dobór odpowiedniego podkładu jest kluczowy dla zapewnienia równomiernej cery bez efektu maski. Dostępne produkty są formułowane tak, aby spełniać różne potrzeby skóry, włączając w to nawilżanie i matowienie.