Hej wszystkim! Przez ostatnie kilka miesięcy staram się zdrowo odżywiać i ćwiczyć, ale nie widzę żadnych rezultatów. Wiem, że nie jestem sama w tej sytuacji, dlatego postanowiłam zapytać tutaj.
Czy ktoś ma jakieś dobre rady dotyczące skutecznego odchudzania? Wiem, że jest wiele różnych diet i ćwiczeń, ale nie wiem, które z nich są najskuteczniejsze. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z odchudzaniem, którymi mógłby się podzielić?
Bardzo bym doceniła pomoc, porady i wskazówki!
witamina b3 niedobór
jak się skutecznie odchudzać?
Miejsce na rozmowy o zdrowiu, lekarzach, zabiegach i wszystkim, co z tym związane. Nie leczymy się nawzajem, ale pomagamy, jak najlepiej umiemy.
- Wanessa_83
Re: jak się skutecznie odchudzać?
Post autor: nata88 »
Jasne - w tym kierunku się wszystko zgadza. To ja jeszcze dodam, że warto do tego wszystkiego wprowadzić ruch, bo też jest ważny. Przykładowo warto byłoby spróbować aqua areobik , który dostępny jest chociażby w klubie Mali Nurkowie. To dobre połączenie rozrywki z pożytkiem.
Post autor: Gość »
Ciekawym tematem jest pożywka dla bakterii jelitowych, więcej informacji znajdziesz tutaj: pożywka bakterii. Artykuł zawiera wiele interesujących faktów, które mogą być przydatne. Ktoś może ma dodatkowe informacje lub własne doświadczenia w tym zakresie?
Post autor: kajaa »
Jeśli interesuje Cię dieta tygodniowa, warto zapoznać się z informacjami zawartymi na tej stronie. Zobacz tutaj https://www.wygodnadieta.pl/blog/dieta-tygodniowa Jakie są wasze przemyślenia na ten temat? Podzielcie się swoimi uwagami!
Post autor: ayris »
Warto wiedzieć czego nie jesc żeby schudnąć. Sama mam do zrzucenia trochę nadprogramowych kilogramów i jestem obecnie na diecie. Poza tym ćwiczę w domu i dużo spaceruję. Widzę sporą poprawę w sylwetce
Post autor: judie »
Tutaj https://www.wygodnadieta.pl/catering-di ... -wloclawek znajdziesz bardzo dobry catering dietetyczny z szeroką ofertą. Sama myślę ostatnio o diecie dla siebie. Nie mam czasu gotować a chciałabym zacząć jeść zdrowsze i bardziej wartościowe posiłki.