jak sprowadzić samochód z Anglii?
Potrzebujesz namiarów na konkretnego wykonawcę albo chcesz poznać na jego temat opinie? Masz zamiar skorzystać z usług firmy po raz pierwszy i towarzyszą Ci wątpliwości? Odezwij się!
- lazarz1988
jak sprowadzić samochód z Anglii?
Post autor: lazarz1988 »
Cześć wszystkim! Jestem tu nowy i szukam pomocy w jednej kwestii. Chciałbym sprowadzić samochód z Anglii do Polski, ale nie wiem od czego zacząć. Czy ktoś miał już doświadczenie w transport samochodów z Anglii do Polski? Może macie jakieś sprawdzone firmy lub porady? Jak wybrać dobrego przewoźnika, żebym nie musiał martwić się o moje nowe auto? Czkam z niecierpliwością na wasze wskazówki, dzięki serdeczne
Re: jak sprowadzić samochód z Anglii?
Post autor: Gość »
Z zagranicy auto to ja też chcę niedługo sprowadzić. Ale nie wiem jakie ubezpiecznie samochodu OC do niego dobrać. Chcę na pewno mieć niską składkę bo nie ma co przepłacać.
Post autor: Gość »
Z Anglii to najlepiej sprowadzać auta które u nas są znacznie droższe. Ja też mam w planach takie sprowadzenie, tu https://www.compensa.pl/kalkulator-oc-ac/ już patrzę jakie ubezpieczenie dla takiego auta będę musiał wykupić.
Post autor: Formica1234 »
Pomyślcie też o sprowadzeniu samochodu z Japonii. Poczytajcie o tym jaki jest koszt sprowadzenia auta z japonii moim zdaniem to się opłaca. W Japonii można znaleźć prawdziwe perełki za rozsądne ceny.