Hejka! Jaki według was powinien być idealny wózek na spacer? Jestem mamą dwójki dzieci i szukam czegoś, co będzie wygodne dla mnie i dla nich. Przeszukałam wiele sklepów i stron internetowych, ale nadal nie mogę zdecydować, który wózek spacerowy będzie dla nas najlepszy.
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wózkami na spacer? Czy możecie polecić jakiś model, który jest wygodny, łatwy w użyciu i bezpieczny? Czy są jakieś modele, które są szczególnie wygodne dla dzieci?
Bardzo bym doceniła jakąkolwiek poradę, jaką możecie mi udzielić. Dziękuję za wszelkie sugestie!
idealny wózek na spacer
To miejsce na tematy związane z rodziną. Te przyjemne i te mniej przyjemne. Chcesz się poradzić? Szukasz wsparcia lub wskazówek? Zajrzyj tu, na pewno uzyskasz odpowiedź.
- Hermenegilda1982
Re: idealny wózek na spacer
Post autor: Leokadia46 »
Zależy jeszcze spacery po jakim terenie lubisz najbardziej. Ja polecałabym wózek Cavoe Axo Shine. Na pewno nie będzie dla Ciebie żadnym obciążeniem, a da Ci wiele możliwości. Według mnie jest w przyzwoitej cenie tym bardziej, że nadaje się już do końca wózkowania.