jaka reklama na event?

Szukasz rady w zakresie prowadzenia własnej firmy? Chcesz poznać szczegóły kredytu gotówkowego? Daj znać, a postaramy się pomóc.
Awatar użytkownika
Żywisława_89

jaka reklama na event?

Post autor: Żywisława_89 »

Hejka kochani, miło mi do was dołączyć :)
Mam pewien problem i mam nadzieję, że wy pomożecie mi go rozwiązać. Planuję zorganizować event biznesowy, ale nie wiem, jaka reklama będzie najlepsza. Czy może ktoś z Was ma doświadczenie w tym temacie? Chętnie wysłucham Waszych rad i pomysłów. W oko wpadł mi na pewno rollup reklamowy, ale może macie jeszcze jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję za pomoc! 😊
izzka

Re: jaka reklama na event?

Post autor: izzka »

Jeśli szukasz efektywnego sposobu na promocję swojej firmy, warto rozważyć gadżety z logo firmy. Dzięki nim możesz budować pozytywny wizerunek marki i pozostawić trwałe wrażenie na swoich klientach. Taki upominek biznesowy może być miłym zaskoczeniem, który sprawi, że Twoja marka będzie dłużej zapamiętana. To prosta, a jednocześnie bardzo skuteczna strategia marketingowa.
asme88

Re: jaka reklama na event?

Post autor: asme88 »

Fajnie, fajnie.... Myślę, że w tym wszystkim warto tutaj wspomnieć o takich firmach, jak Przypina.pl gdzie znajdziecie też artykuły, jak badziki, przypinki, buttony itd. Myślę, że tego typu elementy tez doskonale się mogą sprawdzić, jak pewnego rodzaju reklama.
ODPOWIEDZ