ulubione damskie perfumy

Szukasz rady i nie wiesz do kogo się zwrócić? Opisz swoją sytuację, a postaramy się pomóc i wesprzeć nawet w najtrudniejszych sytuacjach. Śmiało!
Awatar użytkownika
Ulana72

ulubione damskie perfumy

Post autor: Ulana72 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Szukam pomocy w wyborze ulubionych perfum dla siebie. Uwielbiam zapachy, które dodają mi pewności siebie i podkreślają moją kobiecość. Ostatnio natknęłam się na perfumy, które od razu skradły moje serce - Dior Miss Cherie. Ich słodki, kwiatowy zapach jest po prostu nieziemski! Ale zanim zdecyduję się na zakup, chciałabym poznać Wasze opinie na temat tych perfum. Czy ktoś z Was już miał okazję je przetestować? Czekam na Wasze rady i sugestie, a może nawet podzielicie się swoimi ulubionymi perfumami? Z niecierpliwością czekam na Wasze odpowiedzi! :)
janina

Re: ulubione damskie perfumy

Post autor: janina »

Słuchaj, muszę Ci powiedzieć, że moja koleżanka zaczęła używać odpowiedników damskich perfum i jest zachwycona! Pachną dokładnie tak samo jak te drogie, a do tego zapach utrzymuje się przez cały dzień! Wiesz, że teraz nie musi wydawać fortuny na perfumy?
ODPOWIEDZ