kamper na wakacje - warto?

Szukasz rady i nie wiesz do kogo się zwrócić? Opisz swoją sytuację, a postaramy się pomóc i wesprzeć nawet w najtrudniejszych sytuacjach. Śmiało!
Awatar użytkownika
Gustawa

kamper na wakacje - warto?

Post autor: Gustawa »

Hejka! Mam pewien dylemat i potrzebuję Waszej pomocy. Planuję wakacje i zastanawiam się, czy warto zdecydować się na wypożyczenie kampera. Z jednej strony słyszałam same pozytywne opinie o takiej formie podróżowania, a z drugiej strony nie jestem pewna, czy to będzie dla mnie odpowiednie rozwiązanie. Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z wypożyczeniem kampera? Chętnie poznam Wasze opinie i porady. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi! :)
Gość

Re: kamper na wakacje - warto?

Post autor: Gość »

Ostatnio zastanawiałem się nad krótką wycieczką i trafiłem na ofertę Gniezno Biskupin. Dwudniowa wycieczka wydaje się idealna, żeby zobaczyć te miejsca. Czy ktoś może już był na takiej wyprawie i ma jakieś spostrzeżenia?
kajaa

Re: kamper na wakacje - warto?

Post autor: kajaa »

Zauważyłem, że planowanie wakacyjnych obozów młodzieżowych z wyprzedzeniem może przynieść wiele korzyści, takich jak lepsze ceny i większy wybór. Więcej na ten temat przeczytasz tutaj https://www.sosrodzice.pl/wakacyjne-obo ... juz-teraz/ Co sądzicie o tej kwestii?
ODPOWIEDZ